Pleksi steklo

      Komentarji so izklopljeni za Pleksi steklo

Enostavne oblike stolov iz lesa so danes zamenjali številni fascinantni modeli iz pleksi stekla. Možnost obdelave tega umetnega materiala je odprla številne možnosti oblikovalcem, ki se igrajo z njegovo obliko in barvo. Ponavadi jim dodajajo kovinsko podnožje, ki jih naredi še lahkotnejše. V zadnjem času pa je vedno pogostejša izvedba stolov, ki so v celoti iz pleksi stekla, kar jih naredi še bolj posebne.

Največ stolov, izbranih za jedilno mizo, je ponavadi prozornih. Pri barskih stolih, ki so zelo pogost element v sodobnih stanovanjih, pa je živahnejša izbira barv pogostejša. Ob očiščenih kuhinjskih linijah in delovnih površinah je poživitev na tem dodanem elementu prav dobrodošla.

S priročnimi stojali za odlaganje knjig, CD ali DVD zgoščenk boste lepo popestrili vsak ambient, hkrati pa poskrbeli za to, da bodo vse tiste male zadevice, s katerimi si popestrimo proste ure, lepo in pregledno pospravljene.

Z barvito izbiro raznovrstnih elementov s predalniki ali pa z zapiranjem na vrata boste popestrili vsak prostor. Ker je pleksi steklo material, odporen na vlago, lahko zanimive elemente za shranjevanje postavite tudi v kopalnico ali na pokrito teraso.

V predsobi boste lepo pozdravili goste s prikupnim stojalom za oblačila, zraven pa lahko postavite še stojalo za dežnike. Enostavni in priročni elementi bodo še lepši, kadar bodo prazni. Privlačna oprema v predsobi naredi prvi vtis o opremi vašega domovanja.

V pleksi steklu so lahko tudi svetilke, pregradne stene, klubske mizice, police in še kopica drugih okrasnih elementov. Zaradi svoje prosojnosti ne zapolnijo preveč prostora in se lepo podajo k ostalim materialom v prostoru.

Zato je v sodobnih stanovanjih in poslovnih prostorih pleksi steklo tako dobrodošlo in vedno bolj pogosto!

Izberite ga tudi vi!