Barvitost prostora

Počasi odhajajo temačni dnevi, polni megle in mraza. Dnevi se daljšajo.
Končno prihaja pomlad!

V tem letnem času vse skupaj na novo zaživi po zimskem spanju.

Idealen čas za generalno čiščenje po turobnih zimskih dneh, čas za prenovo stanovanj. Pustimo barvitost v naš vsakdanjik.

Obarvajmo stene, dodajmo barvito pohištvo ali pa vsaj dodatke za dom!

Kuhinja – CESAR

Pa začnimo v kuhinji. Rdeča barva v različnih odtenkih, lahko v mat ali lakirani svetleči izvedbi poživi vsak prostor.

Že ob jutrih, ko si boste kuhali jutranjo kavo, vam bo živa barva kuhinje v kombinaciji sončnega vremena zunaj vlivala energijo.

V takšni kuhinji boste zagotovo radi pripravljali košaro za piknik, hrano za naslednjo zabavo ali pa romantično večerjo na vaši terasi.

Dvosed – MOBYS

Tudi dnevni prostor daje veliko možnosti za dodajanje barv. Z dvosedom, ki je lahko v živih barvah, lahko popestrimo vsak, tudi manjši prostor. Različne barve lahko kombiniramo tudi med seboj in tako dosežemo efekt, ki daje prostoru več svežine in zabavnosti. Ker se prevleke lahko enostavno snamejo, jih lahko nekoč, ko se naveličamo barv, preprosto zamenjamo.

Predalnik – CAPO D’OPERA

Bolj drzni bi lahko dodali celo določen motiv na predalnik v dnevni sobi ali na viseče elemente. Takšni elementi bodo z svojo svežostjo dali vsakemu prostoru drugačen izgled.

Viseči elementi – CAPO D’OPERA

Če preidemo iz večjih kosov pohištva na manjše lahko omenimo barvite stolčke, ki dajejo akcent v prostoru. Zaradi svojega materiala se lahko uporabljajo tudi kot pomožen stol ali mizica v dnevnih sobah, otroških sobah ali celo na terasi ali vrtu. Kamor ga boste postavili, bo opazen in uporaben.

Zložljiva mizica – CREATIVANDO

Prav tako zanimive so tudi manjše klubske mizice, bolj klasičnih oblik ampak zelo neklasičnih vzorcev. Model je tak, da nam omogoča, da ga zložimo in npr. obesimo na steno, če je ne potrebujemo.

Viseči cvetlični lonci – Emporium

Pomlad lahko spustimo v prostor tudi z rastlinami in okrasnimi lonci. S kombinacijo pleksi stekla, barvitih loncev in rastlin lahko damo vsakemu prostoru nov in svež pridih.

Preproga – ITF design

Kaj pa če bi kar vašo preprogo posuli z barvitimi rožicami?

Upajte si in spustite pomlad v svoj prostor. Odprite okno, spustite notri žarke, uredite vaš prostor v bolj sončen in prijeten!