Big Blo navdušenje

Dvosed Big Blo

Ste si kdaj zamišljali, da bi lep dizajnerski fotelj enostavno napolnili z zrakom in bi vam nudil popolno udobje? Mi tudi ne, dokler nismo zagledali foteljev Big Blo nizozemskega podjetja Blofield z nagrajenim dizajnom. Počivalniki so nas popolnoma navdušili in prepričani smo, da bodo tudi vas!

Preverili smo, kje vse so uporabili te fascinantne počivalnike.

Big Blo v Parizu ob reki Siena

Na obrežju reke Siene v Parizu se bohotijo enosedi v slonokoščeni barvi. Njihova napihljivost omogoča, da jih ob slabem vremenu, predvsem pa v zimskem obdobju, pospravimo v majhno torbo, ki je zaradi lažjega prenašanja na kolesih.

Big Blo na plažah sveta

Čeprav so počivalniki čez dan obsijani s soncem, PVC zaradi UV-zaščite pogumno prenaša še tako močne sončne žarke, zato so primerni tudi za najbolj sončne lege plaž. Če pa bi prišlo do nesreče – da se sicer zares trpežen počivalnik vseeno predre -, je priložen kit za enostavno popravilo. Seveda ni treba poudarjati, da se počivalniki dobro obnesejo, tudi če so izpostavljeni dežju.

Big Blo na obalah Tenerifov

Na najlepših svetovnih plažah, kjer se odvijajo nočne zabave, lepi večerni ambienti nudijo popolno udobje vsem dopustnikom. Počivalniki so prisotni na različnih dogodkih, pojavili so se tudi v znanem videospotu Davida Guete in Akona za skladbo Sexy Bitch, kjer je bilo nazorno prikazano, da počivalnik lahko tudi plava na vodi, ko vi uživate na njem.

Elle v sodelovanju z Bloefield

Zaradi enostavnega shranjevanja in prenašanja so enosedi in dvosedi primerni tudi za občasne dogodke, kot so razne predstavitve, dogodki in zabave. Enkratno pa bodo polepšali ambient zabave tudi ob prav posebnih dneh, na primer porokah.

Big Blo v parku

Big Blo filozofija napihljivih počivalnikov je preplavila svetovne parke, obrežja, plaže, terase, bazene, gostinske lokale in domače vrtove.

Pa ne samo zunaj. Počivalni elementi se lepo podajo tudi v notranje ambiente, saj s svojo edinstveno obliko in kakovostnim materialom lepo dopolnijo še tako zahteven prostor.

Big Blo v prostoru

Podjetje Blofield je za počivalnik prejelo nagrado Red dot design (leta 2009) in nagrado Good Design (leta 2010). Zaradi nagrajenega dizajna je bil počivalnik opažen tudi s strani Zavoda Big, ki nas je povabil k sodelovanju, da nagrajeni počivalnik predstavimo tudi pri nas. Big Blo enosed in Big Blo dvosed boste kmalu lahko preizkusili tudi v našem salonu in ga navdušeni lahko takoj odnesli domov. Na voljo sta dve barvni različici: slonokoščena bela in grafitno siva. Počivalniki so dobavljivi tudi preko spletne trgovine Big design store!

Postanimo tudi Slovenci del Big Blo navdušenja!