Vzemite ponujeni sedež

Stala sem v čakalnici in razmišljala o novici tega meseca, ko mi je prijeten starejši gospod ponudil stol zraven sebe z besedami: “Bolje je slabo sedeti, kakor dobro stati.”

Takoj sem vedela, da je to to!

Ponudili vam bomo lep stol, na katerem se tudi odlično sedi!

Preizkusite, kako so modni stoli iz umetnih materialov presenetljivo udobni, z oblazinjenim sediščem pa še toliko bolj. Blazina bo poleg udobnosti pripomogla tudi k zaščiti sedišča, ki je pri pleksi steklu morda malce bolj občutljiva.

Stoli v svojevrstni kombinaciji prozornega in barvanega pleksi stekla v različnih elegantnih odtenkih, npr. od barve jantarja do dimno sive barve, bodo v prostoru delovali zelo izbrano. Uporabno v modernih in tudi bolj tradicionalno opremljenih ambientih.

Enostavnejša linija stola brez naslona in naslonov za roke je primerna predvsem za dodatne stole. Morda na njih ne boste posedali dolgo časa, vendar so večnamensko uporabni v vsakem prostoru. Naložili jih boste enega na drugega in jih tako z lahkoto pospravili. Barski stoli ali pa stoli klasične višine so uporabni kot dodatni stoli v jedilnici.

Nakladalno funkcijo imajo tudi drugi stoli z nasloni. Stoli iz umetnih pvc materialov so lahko igrivih barv in oblik. Krasijo jih kovinska podnožja, ki so velikokrat obarvana v isto barvo kot sedišče ali pa so stoli kar v celoti iz samo enega materiala.

Kljub poplavi lakiranih mat in svetlečih materialov v sodobnih jedilnicah in kuhinjah je lesen stol večno aktualen kos pohištva. Poda se k vsaki mizi, s stekleno ploskvijo in kovinskim ter lesenim podnožjem. Prav tako tudi k obarvanim materialom in pa seveda k leseni mizi.

Kovinski stoli, obarvani v široko paleto barv, so gotovo drugačna rešitev za jedilnice, kot smo jih vajeni. Stoli so lahkotni in udobni za sedenje. Primerni so tudi za zimski vrt, teraso ali pa celoten kotiček sosednjega priljubljenega lokala. Predlagajte jim!