Vrtno pohištvo

S poletjem in daljšimi dnevi radi namenimo več časa za druženje in počitek na vrtu ali terasi našega doma. Kako prijetno bo šele uživanje v času dopustov ob počitniški hišici…

S pravo izbiro počivalnikov bomo lažje zlezli iz udobne sedežne garniture v dnevnih prostorih in preživeli več prostih večerov zunaj.

Pohištvo iz tika z metalnimi pletenimi detajli je zanimiva kombinacija dveh materialov, ki se hvaležno obnašata kljub različnim vremenskim razmeram. Lahko izbirate med enosedi in dvosedi v kombinaciji z nizko barsko mizico in ležalnikom. Z dodatnimi blazinami prevlečenimi v tekstil, pa boste še pridobili na udobnosti počivalnikov.

Za pogostitev prijateljev na vašem vrtu bo še bolj primeren komplet mize in stolov z rokonasloni. Tako boste ob prostih večerih lahko še dolgo v noč igrali partijo kart.

Enostavno vzdrževanje in lep izgled boste dosegli tudi s pleteno mizo in stoli iz umetne mase. Miza ima steklen top, kar omogoča enostavno čiščenje, stole pa lahko spet popestrite z dodatnimi blazinami.

Če je vaš kotiček zunaj manjši, pa se odločite za postavitev mize in stolov, ki so zložljivi ali pa se nalagajo eden na drugega. Tako jih boste lahko pospravili, kadar jih ne boste potrebovali. Ob takšni mizi bo še vedno dovolj prostora za pitje jutranje kave.

Izberite pravi počivalnik

Pri izbiri počivalnika za branje in lenarjenje se odločite samo za najudobnejše in najboljše. Priporočamo nakup skupaj s pripadajočim razgledom!

Pazite pa na zaščito pred soncem. Pomagate si lahko z dodatnimi senčniki ali pa ležalnik na kolesih enostavno premaknete v senčni kotiček.

Če pa imate več prostora, je za vas pravi počivalnik ALVEO. Lahko se zleknete sami ali v dvoje, uživate v zanimivem razgledu in zabavni obliki ležišča.