Večna bela kuhinja

Kuhinja Aria

Bela barva je že nekaj časa največkrat izbrana in najbolj aktualna barva kuhinje. Elegantna belina kuhinjskega pohištva dopušča enostavno kombiniranje s preostalim pohištvom, saj je v sodobnih bivalnih površinah dnevni prostor največkrat povezan s kuhinjskim. Tudi pri usklajevanju barv s talnimi oblogami je bela barva najenostavnejša rešitev.

Kuhinja Luce

Z delovno površino v beli barvi, ki je lahko v različnih materialih, npr. iz laminata, kerrocka, kamna ali stekla, je kuhinja preprosto očiščena in predstavlja popoln minimalizem. Belino kuhinje popestrijo različne stenske obloge nad delovno površino, ki so lahko raznobarvne, aluminijaste, steklene, … Zelo trendne so tapete z različnimi vzorci, čez katere položimo steklo za lažje vzdrževanje.

Kuhinja Lucrezia

Z izbiro ročajev, ki so skriti pod celotno dolžino delovne površine, bo kuhinja še bolj enotna in očiščena. Pri takšni postavitvi tudi tanka delovna površina v temni barvi ne deluje težko. Na visokih elementih, v katerih sta vgrajena hladilnik in pečica, so pokončni nevidni ročaji tisti, ki naredijo sklop omar popolnoma nekuhinjski.

Kuhinja Yara

V najnovejših postavitvah kuhinj so vsi ročaji in tudi podnožje kuhinje v beli barvi. Zaključne stranice kuhinje so poudarjene z lepim okvirjem, ki zaokroža steklene obloge. To jesen pa so najbolj aktualne težko pričakovane okrasne kuhinjske nape v beli barvi.

Prepustimo se lepoti beline!