Bi radi sedeli višje?

Barski stol Ginger

Seveda bi radi sedeli višje!

Pa naj bo za otokom v domači kuhinji, barsko mizico ali pa za točilnim pultom v priljubljenem lokalu.

Kuhinja Lucrezia z barskimi stoli

Na višjih sediščih nam je prijetno, od tam imamo pregled nad dogajanjem in tam lahko poleg pijače s prijatelji in pogovora o ljubih rečeh tudi kaj prigriznemo.

Barski stol Rubik

Barski stoli iz pleksi stekla se enkratno povežejo z vsako opremo v ambientu. Dobavljivi so v prozornem pleski steklu, barvnem transparentnem pleksi steklu ali v barvni neprosojni varianti.

Barski stoli Happy

Prav barvitost in neskončno mnogo možnosti oblikovanja so prednosti plastike pred ostalimi materiali. Če so stoli nakladalni in jih lahko enostavno naložimo enega na drugega, jih pospravimo, kadar jih ne potrebujemo.

Barski stol Woddy

Tudi ob sprejemnem pultu v delovnem prostoru so barski stoli pravo poživilo, da delovni ambient ni pust. Utrujeni obiskovalci se bodo malo oddahnili, preden se boste posvetili skupnim pogovorom in nadaljnemu delu. Tudi kozarec vode ali kavico jim lahko postrežete že tam.

Barski stol Kiss

Če prostor dopušča večje stole, bodo školjke z naslonom vsekakor nudile večje udobje kot stoli z enostavnejšim sedalnim delom. Oblazinjeni v usnje nudijo popolno udobje. Sproščenost gostov v njih bo takšna, da se bodo lahko na njih predolgo zasedeli …

Barski stol Sense

Barski stoli zanimivih oblik, oblečeni v tekstil, pa so bolj primerni za prostore, kjer se ne bo obedovalo, saj njihovo vzdrževanje ni tako enostavno kot pri drugih materialih na sediščih. Vsekakor pa nas številne barve tekstila prepričajo v nakup.

Sedenje na barskih stolih nas ponavadi poveže s prijetnimi trenutki. Na teh stolih nismo presedeli cele večnosti ob učenju, tam nismo opravljali težkih preizkušenj, tam nismo v nedogled čakali na pregled ali v kakšnem uradu. Tam smo se ponavadi zabavali in imeli lepo!

Zato se radi usedemo višje!