Čar poletja

Počivalnik Loop

Uživate v poletnih dneh? Ste ravno zlezli z napihljivih blazin? Ali pa morda počivate na čem še udobnejšem? Vsekakor te mesece prav vsi nestrpno pričakujemo vse leto in se veselimo tistih neobveznih prostih trenutkov. Na plaži, v počitniškem ambientu ali pa preprosto na domači terasi.

Host enosedi

Predstavljamo vam nekaj primernih rešitev opreme za počitniški kotiček. Enosede iz plastike s hrbtišči ali brez lahko poljubno sestavljate v več kombinacij. Lahko se boste zleknili na počivalnike ali pa se družili na sedežnih garniturah. Zraven sedišč se lepo podajo okrogle mizice iz istega materiala, na katere lahko dodate še barvite pokrove iz pleksi stekla.

Sense počivalnik

Udobni počivalniki s kovinskim podnožjem in dodatno blazino pri vzglavju se podajo v vsak ambient. V  umetnem materialu bodo primerni tudi za zunanjo uporabo. Ko bo prišel čas slabšega vremena, jih boste z dodatnimi prevlekami iz blaga lahko uporabljali tudi v notranjih prostorih in si s tem prikrajšali preglavice s shranjevanjem.

Fluid počivalnik

Počivalniki v črno-beli kombinaciji so še bolj enostavna različica udobnih počivalnikov. Ker so polnjeni s peno in imajo mehko oblazinjeno sedišče, se sedež popolnoma prilagodi telesu. Gre za lažje prenosljive počivalnike iz materiala, odpornega na močno sonce ali dež.

Lazy Mary

Počivalnik Lazy Mary je tisti, ki nudi drugačno dimenzijo počivanja. Postavljen na tla je enkraten element, ko pa se zleknete vanj, šele dobite pravo podobo. Zleknjeni ste v udobno fazo lebdenja. Dodatne svetilke in hkrati odlagalne mizice ali stolčki Bibotom bodo vaš poletni ambient naredili popoln tudi v večernih urah.

Uživajte, če ste še na počitnicah, in dobrodošli, če ste se že vrnili!

Želimo vam čim bolj čaroben preostanek poletja!