DE ROSSO – igra barv in materialov

Bi radi v svojem domu nekaj drugačnega? Imate radi barve, različne kombinacije materialov in enostavno uporabo? Potem je pohištvo iz visokokakovostnega laminata prava izbira za vas.

Material, ki lahko zasije v obliki regala ali knjižnih polic v dnevni sobi. Različne debeline in mere posameznih panelov omogočajo sestavo zanimivih elementov. Pohištvo se prilagodi vsem meram in željam.

Različne barve kombinacije, predvsem pa različne strukture na površini dajo elementom iz laminata še dodano vrednost. Elementi delujejo zelo mogočno!

Laminat je zelo hvaležen material za uporabo in tudi vzdrževanje. Miza, skupaj z nogami izdelana iz enega samega kosa, je prava posebnost.

Z dodanimi motivi na elementih bodo posamezni pohištveni kosi popolnoma drugačni. S sitotiskom bodo pohištveni elementi dosegli popolno unikatnost. Prostor bo pridobil nekaj več, dodatne slike v prostoru pa bodo popolnoma odveč.

Tudi s kombiniranjem barv lahko dosežemo prav posebne učinke. Debele mizne plošče na podstavnih omaricah se predstavljajo z drugačno rešitvijo. Mizna plošča na elementih je nameščena nižje od zgornjega roba vrat na omaricah. S tem se izognemo ročajem na vratih, saj se enostavno odpirajo brez njih. Element postane s pravo kombinacijo materialov še bolj poseben.

Predstavljeno pohištvo DE ROSSO si lahko ogledate tudi na spletni strani vse dodatne informacije pa dobite v našem salonu.