Drugačni počivalniki

Bi radi v svoj bivalni prostor vnesli nekaj povsem novega?
Storite to z nevsakdanjim počivalnikom!
Prinesel vam bo zadovoljstvo ob uporabi in popestril obstoječi ambient.

Lazy mary

Če ste do sedaj pri izbiri pohištva za dnevno sobo in ostale prostore previdno izbirali barve in materiale, bodite pri nakupu izdelka, ki bo postavil piko na i, brez omejitev. Lahko si omislite povsem drugačno obliko, sežete po prestižnih materialih ali pa izberete nenavadno barvo. Počivalnik naj bo tisti element, ki bo postal središče prostora. Naj se stanovalci borijo, kdaj ga bodo lahko uporabljali.

Sylvester

Udoben usnjen počivalnik v beli barvi je primeren element za malce večji ambient. Če je postavljen na kovinsko podnožje, ga lahko poljubno premikate in obračate – proti televizijskemu sprejemniku, kadar si želite ogledati film, ali pa proti knjižnim policam, kadar si zaželite sproščenega branja.

Smile

Manj prostora, a obilo udobja nudi Smile, ki s svojo obliko zbuja kanček humorja. Nenavadnih linij in povsem drugačen od ostalih elementov v prostoru bo zasijal v vsej svoji veličini.

Thinking machine oranžen

Kako nenavadno ime ima tale počivalnik. Thinking machine – Stroj za razmišljanje. Gugalni stol naj vas zaziblje v analiziranje ali pa odpelje v načrtovanje nečesa novega. Razmišljajte v njem!

Loop

Kadar želite dnevni ali delovni prostor zapolniti z nečim drugačnim in udobnim za dva, posezite po manjši zofi zanimive oblike. Zofo z lahkoto kombinirate tudi z veliko sedežno garnituro, ki je povsem drugačnega izgleda.

Apollo roza

Udoben počivalnik ne potrebuje vedno veliko prostora. Tudi v manjših ambientih si lahko privoščite simpatičen počivalnik iz dveh delov. Udoben gugalni naslonjač in manjši taburet. Počivalnik je lahek, zato ga enostavno premikate poljubno po prostoru.

Lane

Zakaj bi bil počivalnik vedno le del ambienta, ki vključuje televizijski sprejemnik, knjižnico ali kamin. Postavite ga lahko tudi v prostore, kjer ga obiskovalci ne pričakujejo in z njim boste zagotovo koga presenetili ali pa šokirali.

Preverjeno!