Počivalniki s podpisom: UDOBNO

Ko pridemo utrujeni domov in bi se radi zleknili v najbolj udoben enosed ali se zleknili na malo večji počivalnik, nam ponavadi ustreza, da bi to storili popolnoma sami.

Pa imate tistega, ki je rezerviran samo za vas?

Rešitev: sedežne vreče

Če se vam zdi vaš prostor premajhen in prenatrpan, da bi si lahko privoščili svoj počivalnik ali celo več počivalnih elementov, smo za vas našli pravo rešitev. S tabureji bodo sedežne vreče še bolj udobne in vam bodo nudile popolno udobje.

Prav vsak ambient bo hvaležen za dodatno udobno sedežno vrečo ali enostavno prenosljiv element, katerega boste lahko postavili tja, kjer vam bo tisti trenutek ustrezalo. Takšni sedežni elementi so ponavadi napolnjeni s kroglicami iz stiropora, katere se ob sedenju popolnoma prilagodijo telesu. Zaradi takšnega polnila so elementi lahki in jih z lahkoto prestavljamo iz prostora v prostor.

Če je zunanja prevleka tekstilna, jo enostavno snamemo in operemo ali damo v kemično čiščenje. Sedežne vreče imajo v tem primeru dodatno notranjo prevleko. Za vzdrževanje zelo hvaležni materiali pa so tudi usnje in umetno usnje ter druge različice umetnih materialov. Oblike elementov so zelo različne, od taburejev do enosedov in celo do tistih večjih, na katere se boste lahko ulegli v dvoje.

Za otroke so na voljo manjše različice sedežnih vreč, v katerih se bodo počutili kot princeske in kraljeviči.

Imate raje klasiko?

Enostavni sedeži in počivalniki so tisti, ki ne bodo natrpali prostora, nudili pa vam bodo celo večje udobje kot veliki klasični počivalniki. S pravilno izbranimi materiali bodo udobni počivalniki popestrili tudi vašo domačo teraso ali počitniško hišico. Uredite si svoj mali udobni raj tam, kamor se najraje vračate.

Preizkusite, ne bo vam žal!