Pleksi steklo

Enostavne oblike stolov iz lesa so danes zamenjali številni fascinantni modeli iz pleksi stekla. Možnost obdelave tega umetnega materiala je odprla številne možnosti oblikovalcem, ki se igrajo z njegovo obliko in barvo. Ponavadi jim dodajajo kovinsko podnožje, ki jih naredi še lahkotnejše. V zadnjem času pa je vedno pogostejša izvedba stolov, ki so v celoti iz pleksi stekla, kar jih naredi še bolj posebne.

Največ stolov, izbranih za jedilno mizo, je ponavadi prozornih. Pri barskih stolih, ki so zelo pogost element v sodobnih stanovanjih, pa je živahnejša izbira barv pogostejša. Ob očiščenih kuhinjskih linijah in delovnih površinah je poživitev na tem dodanem elementu prav dobrodošla.

S priročnimi stojali za odlaganje knjig, CD ali DVD zgoščenk boste lepo popestrili vsak ambient, hkrati pa poskrbeli za to, da bodo vse tiste male zadevice, s katerimi si popestrimo proste ure, lepo in pregledno pospravljene.

Z barvito izbiro raznovrstnih elementov s predalniki ali pa z zapiranjem na vrata boste popestrili vsak prostor. Ker je pleksi steklo material, odporen na vlago, lahko zanimive elemente za shranjevanje postavite tudi v kopalnico ali na pokrito teraso.

V predsobi boste lepo pozdravili goste s prikupnim stojalom za oblačila, zraven pa lahko postavite še stojalo za dežnike. Enostavni in priročni elementi bodo še lepši, kadar bodo prazni. Privlačna oprema v predsobi naredi prvi vtis o opremi vašega domovanja.

V pleksi steklu so lahko tudi svetilke, pregradne stene, klubske mizice, police in še kopica drugih okrasnih elementov. Zaradi svoje prosojnosti ne zapolnijo preveč prostora in se lepo podajo k ostalim materialom v prostoru.

Zato je v sodobnih stanovanjih in poslovnih prostorih pleksi steklo tako dobrodošlo in vedno bolj pogosto!

Izberite ga tudi vi!