Garderoba po vaši meri

Garderobna omara Close up

Ste tudi vi obnemeli ob gledanju filma Seks v mestu ob pogledu na fascinantno garderobno omaro v kompletu s čevlji, ki jo je Carrie dobila v dar od Živine v novem skupnem stanovanju? Meni so se krepko zaiskrile oči. Tudi jaz si želim prav takšno!

Notranji predalniki

Takšno veliko in pregledno garderobno omaro, polno notranjih predalnikov in polic, v kateri bo izkoriščen prav vsak kotiček. Viseča oblačila se bodo bohotila na lepih okrasnih obešalnikih, vsi obešalni drogovi bodo enostavno dosegljivi z izvlečnimi mehanizmi in nič več ne bodo oblačila na zgornjih policah skrita in nedostopna.

Izvlečni obešalni mehanizmi

S takšno pregledno omaro bo konec jutranjih težav v smislu, kje imam spet založeno tisto majico. Debele okrasne police bodo nosile veliko več in oblačila bodo vedno sveža in pregledno zložena.

Garderobna soba Kabina

Sistem notranjosti omare ima pokončne teleskopsko nastavljive nosilce, ki se prilagodijo višini, da pri montaži ni težav, če višina stropa ni popolnoma enaka. Nosilce se vpne med tla in strop brez vsakega vrtanja. Nosilci imajo po celotni višini pripravljene izvrtine za police in obešalne drogove, katerih višino lahko poljubno prilagajamo.

Notranjost garderobe Aliante

Z dodatnimi drsnimi vrati lahko tudi manjši prostor, ki je prehoden, spemenimo v garderobno sobo. Ponavadi je garderobna soba postavljena zraven spalnice in kopalnice, lahko pa je nameščena tudi v bližini dnevnega prostora ali pa pri samem vhodu v stanovanje. Vsak neizkoriščen prostor, tudi prostor, ki je nepravilnih oblik, lahko uporabimo za shranjevanje oblačil, saj bomo s pravilno in preudarno razporeditvijo lahko naredili pravi čudež.

Drsna vrata Aliante

Garderobna omara je lahko kar del bivalnega prostora in je ni treba skrivati za drsnimi vrati. V tem primeru je treba poskrbeti, da bo vedno pospravljena. Pri višjih stropovih so police in predalniki pritrjeni na stensko oblogo. Omara deluje bolj kot element za dnevno sobo oziroma bivalni prostor, saj ni vidnih kovinskih elementov. Kombinirate lahko različne barve laka z različnimi vrstami lesa.

Garderobna omara Close up

Lahko pa je garderobni prostor sredi bivalnega prostora, zaprt s steklenimi drsnimi vrati v transparentnem ali bolj zatemnjenem steklu. S takšnim sistemom pregradnih sten, ki so prilagojene meram prostora, postane garderobni prostor osrednji element stanovanja.

Garderoba s steklenimi predelnimi stenami

Če še niste našli svoje Živine, ki bi vam poklonila takšno omaro, je najbolje, da se čim prej oglasite v našem salonu, kjer vam jo bomo ukrojili po vaši meri!