Ko se moda dotakne tudi vašega ambienta

Končno smo dočakali pomlad, pa vendar jo aprilsko vreme dela nekoliko sivo. Morda je skrajni čas, da v svoj dom sprejmete barve. Močni barvni odtenki in pestrost pomladno-poletne garderobe so se preselili tudi v bivalne prostore.

Barviti kosi pohištva oddajajo prav posebno energijo v prostor in živijo v sožitju s sostanovalci. Zanimive barvne kombinacije lahko ustvarijo pravo barvno eksplozijo v dnevnem prostoru. Barvita sedežna garnitura, blazine, tabureji in za piko na i še fascinantna gugalnica naredijo prostor mogočen in svež. Postanite drzni!

Ljudje se pogosto odločajo za barvite stene v notranjosti svojega bivalnega prostora ali okrasne elemente, na primer okrogle stenske obešalnike, s katerimi popestrijo belo obarvane stene.

Ogledalo Rayman

Pokažite obiskovalcem že na vhodu v bivalni prostor, da je vaše življenje barvito. S pravilno izbranim ogledalom lahko vsak prostor izjemno povečate in ga naredite mogočnejšega. Različni motivi na elementih se idealno ujemajo z drugimi močnimi barvami.

Pustite žarek vsega tega v svoje stanovanje in z veseljem se boste vračali domov, pa čeprav utrujeni od dela. V vsakem letnem času boste čutili pomlad in pozitivizem, ki ga je v današnjih časih veliko premalo.

Ko bodo prišli toplejši dnevi in bo sonce božalo vaš vrt, se boste še toliko raje usedli zunaj. Izberite počivalnik v pvc-izvedbi, ki je neobčutljiv na vremenske vplive. Počivalniki so na voljo v različnih barvah. Izberite tisto barvo, ki je blizu vam in vašim bližnjim. Zagotovo boste imeli še več obiskov.

Okrasni lonec Cono

Okrasni lonci, v katere boste dali rože ali drugo dekoracijo, naj bodo zanimivih oblik in različnih barv. Tudi umetna roža bo s pravim okrasnim loncem oživela.

Počivalnik Sitt

Hvala modnim smernicam za namig, da je dovoljeno tudi tistim, ki so se do sedaj držali samo belega in črnega. Čas je za različne motive ter močne in pozitivne sončne barve.

Veselimo se novega obdobja za vas. Mi barve že od nekdaj enostavno obožujemo!