Kopalnica malo drugače

Prvobitna želja po naravnih materialih, kot sta les in kamen, in moderno oblikovanje sta ustvarila nov trend sodobnih kopalnic. Kakovostni kosi pohištva nudijo visok standard harmonije in udobja za kakovostno življenje in v vseh pogledih zadovoljujejo še tako zahtevnega uporabnika.

Z različnimi kombinacijami enostavnega modularnega pohištva lahko prilagajamo mere in tudi uporabnost posamezniku. Leseni deli so lahko v bukvi, hrastu ali tiku. Oljen les ustvarja v kombinaciji s kamnom prijeten in naraven učinek.

Umivalnik

Umivalnik je lahko nameščen višje od ostalega sklopa pohištva ali pa tvori modul, kjer sta umivalnik in odlagalna polica v istem nivoju. Različne debeline kamnitih ploskev in umivalnikov omogočajo zelo različne sestave.

Na zgornji površini kopalniškega sestava je vedno kamen, saj so le tako leseni deli zaščiteni pred vodo in vlago. Vzdrževanje je zelo enostavno in pripravno!

Kamen je dobavljiv v treh različnih variantah. Dve izvedbi sta v črni barvi, in sicer black persian stone in lava stone, ena pa v svetli barvi – botticino stone.

Ogledalo

Ogledalo na steni je uokvirjeno v les ali pa so na steni nanizane viseče omarice. Zelo trendovski videz daje steklo na hrbtišču teh odprtih omaric, ki je lahko transparentno, belo ali črno barvano. Ogledalo je v tem primeru na vratih posameznih omaric.

Podstavni elementi so odprti ter sestavljeni iz poličk, na katere lahko zložimo brisače in vse ostale stvari, ki jih potrebujemo v kopalnici za popolno razvajanje.

Materiali, ki so prijazni okolju in tudi tistim, ki to kopalniško pohištvo uporabljajo, so primerni tako za domače kopalnice kot tudi kopalnice v počitniških kompleksih.