Nazaj k naravi

Les je bil in je še vedno najžlahtnejši material v pohištveni panogi. V vsej svoji veličini se pojavlja v vseh obdobjih industrijskega oblikovanja, pa čeprav so se vzporedno z njim pojavljali tudi bolj izpopolnjeni umetni materiali in različne imitacije lesa.

Kuhinja Noa

Za ljubitelje lesenih elementov prihaja popolnoma novo, zanimivejše obdobje. Proizvajalci kuhinj se poigravajo z novimi materiali in obdelavami le-teh. Z drugačnimi barvami odkrivajo na identičnem materialu nove in učinkovitejše elemente, ki bodo všeč tudi najzahtevnejšim kupcem.

Kuhinja Elle

Les se vrača tudi na mize in delovne površine, v kuhinjo pa v novi in vizualno izpopolnjeni izvedbi že rahlo pozabljene klopi. V kombinaciji z masivno mizo bodo razveselile vse tiste, ki so pogrešali domač jedilni kotiček.

Mizica Turn

Les se pojavlja tudi na klubski mizici ali zanimivem stolu kot protiutež minimalistični opremi ambienta, v katerem je veliko stekla in lakiranih svetlečih površin.

Knjižni regal Md house

Les v kombinaciji z drugimi materiali je zanimiv tudi na knjižnih regalih. Že od nekdaj je les najbolj priljubljen material odlagalnih polic in mogočnih knjižnic.

Miza Sweet

Les v kombinaciji s tekstilom ali z usnjem polepša počivalnik, fotelj ali sedežno garnituro. Lep je tudi kot podnožje mize s stekleno ploskvijo, saj jo naredi popolnoma drugačno kot kovinski in drugi materiali.

Dneva soba Clipboard

Tudi najmodernejše postavitve pohištva bodo delovale bolj toplo in bolj vaše v kombinaciji z najbolj naravnim materialom – lesom.

Prostostoječi radiator Knockonwood

Z lesenimi radiatorji pa boste še bližje naravi.