NOIR – mogočnost prestiža

V poplavi modernega pohištva ter vseh lakiranih in svetlečih površin je pohištvo Noir prav dobrodošla sprememba. Gre za veličasten in očarljiv slog, prepojen z esenco spominov klasike v sedanjosti.

Zofa Rialto

Življenje v dragocenem in luksuznem vzdušju, hkrati pa z vtisi, ki spominjajo na nekaj, kar je že bilo. Enkratne kombinacije žlahtnih materialov in tkanin dajejo posameznim elementom vso veličino. Žamet v povezavi z zlato barvo je prav gotovo izraz prestiža.

Enosed Arsenio in klubska mizica Thorn

Za ljubitelje večnega usnja je kombinacija črne in svetleče kovine najelegantnejša in predvsem trajna izbira. Če bodo elementi pravilno izbrani, ne bodo šli nikoli iz mode. Talna svetilka s številnimi žarnicami bo dodala iskrivost prostoru, ki bo v soju pritajene svetlobe še prijetnejši.

Miza Ritz

Tovrstno pohištvo je samo na prvi pogled primerno predvsem za opremo dnevnih sob in jedilnic. Delovna miza v slogu veličastnih bo zavidanja vreden element vašega domačega delovnega kotička ali pisarne. Potrebujete le še udoben oblazinjen stol, ki bo dopolnil delovni kotiček, in nalivno pero v slogu velikih mož naše preteklosti.

Postelja Napoleon

V spalnem prostoru je mogočna oblazinjena postelja lahko edini element, z elegantno odlagalno mizico ob vzglavju pa tvorita popolno celoto. To pohištvo lahko kombinirate s preostalim modernim pohištvom, na primer z vgradnimi garderobnimi omarami z drsnimi vrati. Vrata morda le preoblečete v pravilno izbrane tapete, ki se navezujejo na pohištvo, in celota bo zavidanja vredna.

Zofa Accademia

Noir pomeni črno. A ni le barva. Je kombinacija prestižnih materialov in sloga, kakršnega so imeli naši predniki v najelegantnejših mestnih hišah. Slog, ki se vrača, ker je večen.

Taburet Altavista in ogledalo Aramis

Trajna lepota, ki ostaja!

Naj postane tudi del vašega doma!