Nova dimenzija počivanja

Pa je tu veseli december, čas druženja s prijatelji in obilo zabave. Pustimo te predpraznične dni in se posvetimo kasnejšim, ki so namenjeni razvajanju sebe in svojih najbližjih z malimi pozornostmi.
Ko bomo nakupili vsa darila, pa še z obilo lenarjenja…

Ravno pravi čas za počivalnike!

Predstavljamo vam novo dimenzijo počivanja. Počivalnika, ki že s svojim imenom napovedujeta svoje poslanstvo: LAZY MARY in FLOW proizvajalca DISGUINCIO.

Protagonista izhajata iz mladega podjetja, polnega novih idej in nas vedno znova preseneča z novimi dizajni. Proizvodi so izraziti, intenzivni, dajejo nam občutek svobode, nekonvencionalnosti in sledijo kriteriju dobrega bivanja ter človeških odnosov.

Ideja za počivalnike se je porodila, ko sta se srečala vodja fitnesa in mlada oblikovalka Monica Graffeo. Prispevala sta svoje znanje in izkušnje in ustvarila tanko linijo med udobjem in umetnostjo.

Počivalnika sta idealna primerka povezave med gibanjem in novo dimenzijo počivanja.

Počivalnik FLOW je bolj primeren za domači kino ali dnevni prostor. Postavljen je na višjih kovinskih nogah, zadnji del ležalnika je lahko bel, wenge ali črn. Oblazinjen pa je v usnju različnih barv: beli, slonokoščeni, zeleni, oranžni, živo rdeči, bordo rdeči, fuksija roza, rjavi in črni barvi. Izvedba v umetnem usnju je lahko bela ali rdeča.

LAZY MARY je nižja verzija počivalnika, primerna za opremo bazenov, fitnes centrov, čakalnic, domačega kina ali pa vašega bivalnega prostora. Že ob pogledu na samo obliko vam bo jasno, da se skriva za njim ne samo počivalnik, ampak poseben način počivanja. Lahko se kosa z mlado punčko ali pa z starejšim gospodom, saj počivanje temelji na težišču ležečega in omogoča, da smo udobno zleknjeni v njem.

S svojo lahkotnostjo in možnostjo nalaganja kos na kos omogoča, da sami izberete kraj, kjer ga boste spet uporabljali.

Dobavljiv je različnih verzijah.

  • V plastični izvedbi, ki je primeren za zunanje ambiente, saj je odporen na različne vremenske razmere v beli, rumeni in svetlo modri barvi.
  • V lakirani mat ali svetleči izvedbi v beli, rumeni, zeleni, oranžni in rdeči barvi.
  • V usnju: bel, rdeč, rjav, siv in črn ali pony izvedbi.
  • V različnih izvedbah drobnega mozaika, ki se lahko izdela po naročilu vsake posamezne stranke.