Odtis za dober vtis

Pohištvo s pridihom drugačnosti. Preobrazba materialov v igri obdelav in fascinantnih odtisov. Odtis, ki pušča dober vtis. Pohištvo primerno za prostor, v katerem si dovolite nekaj več. Za vse tiste, ki jim je všeč enostaven, a vendar mogočen slog!

Izberite izstopajoče elemente

S svojo unikatnostjo različnih obdelav površin so posamezni elementi neprimerljivi s pohištvom preostalih proizvajalcev. Prav zaradi tega se bistveno razlikujejo od že videnega. V času, ko je moderno pohištvo minimalističnih oblik in detajlov še vedno najbolj zaželena stalnica opremljanja prostorov, so posebni elementi, ki se razlikujejo od ostalega izbranega pohištva, še kako dobrodošli.

Ročno izdelane stranice omar, na katerih so vklesani raznovrstni vzorci, naredijo vsak element drugačen in unikaten. Osnovni material je lahko mdf-plošča v svetlečem ali mat barvnem odtenku po vašem izboru. Osnova je lahko lesena plošča ali pa corian, trpežen umeten material, iz katerega so izdelane delovne površine v sodobnih kuhinjah. Na določenih elementih se proizvajalec poigrava z resinom – smolo, ki jo obdeluje pod posebnimi pogoji in ponuja številne možnosti poigravanja z vzorci.

Izbirate lahko, ali bodo obdelane samo fronte omaric ali se bo vzorec bohotil na celotnem elementu, pa naj bo to komoda v predsobi, knjižna omara v dnevni sobi, viseča omarica v jedilnici ali pa element v kopalnici. Vsepovsod bo izbrani vzorec izstopal in bo s svojo drugačnostjo večno moden unikat. Tudi na jedilni mizi ali klubski mizici lahko s pravo izbiro in postavitvijo izbranega vzorca na mizni ploskvi ali podnožju dosežemo prav čarobne učinke.

Prepustite svoji domišljiji prosto pot pri izbiri motiva!