Popestritev z Agatho Ruiz de la Prada

Ko je že zmanjkalo idej o malo drugačnih dodatkih, se je pojavilo novo obdobje, imenovano ‘Agathology’.

Agathologija je igriv življenjski slog, v katerem so osupljivo izraženi občutki, kot so otroška spontanost in igrivost. Tradicionalne uniformirane oblike so zamenjali preprosti občutki v duhu entuziazma. Ta svetla odstopanja dajejo poudarek celotni kolekciji izdelkov, ki obarvajo vsak trenutek dneva skozi posameznikove sanje in domišljijo.

Proizvajalec Emporium je spremenil Agathino ustvarjalnost v povsem novo blagovno znamko s pomočjo inovativne tehnologije, raziskovanja novih materialov in barvnih kombinacij.

O Agathi Ruiz de la Prada

Priznana umetnica Agatha Ruiz de la Prada je začela ustvarjati v Španiji. Zelo hitro je postala prepoznavna po celem svetu, predvsem zaradi svoje nenavadne domišljije. Začela je kot modni stilist, vendar je neobičajno združevala modo, umetnost, arhitekturo in dizajn. Zgradila je prestižno blagovno znamko, s katero je postala sinonim nenavadne osebnosti.

Osrednji motiv njenih kolekcij so barvni statusni simboli, npr. oblaki, srca, zvezde in rože.

V Italiji je dvojno cenjena, in sicer kot partner znanega in prestižnega “The National Chamber of Fashion”, hkrati pa se vedno predstavi na “Woman Fashion’s Parades in Milan”.

Agatha nenehno širi obzorja preko mode in se uveljavlja tudi na področju notranje opreme in dodatkov.