Stojala za TV

Za vse ljubitelje dobrih oddaj, videospotov in filmomane predstavljamo obširen pregled stojal za TV-je. Od tistih mogočnih, ki zavzemajo največjo steno dnevnega prostora, pa vse do malih in premičnih, ki jih lahko poljubno prestavljate na želeno mesto.

Čeprav sta komunikacija in druženje v družinah moderne dobe prevečkrat okleščena na nekaj skupnih uric, jih radi preživljamo skupaj, pa čeprav ob prižganem televizorju. Ekrani so vedno večji, prostor, namenjen TV-jem, pa prav tako.

Pri stojalih so poleg police ali nosilca za TV potrebne tudi dodatne odlagalne poličke, na katere postavimo audio in video opremo. Tako imate pri roki več daljincev za upravljanje svojega DVD- in CD-predvajalnika. Udobje počivanja na zofi je zagotovljeno.

Pri stenskih stojalih za TV so poličke lahko nanizane na nosilcu s premakljivim sistemom. Tako lahko poljubno namestite višino ekrana in ostalih steklenih poličk. Stojalo je lahko uporabno tudi kot element za knjige, radio, CD-predvajalnik in zgoščenke.

Uporabite lahko tudi regal

Tudi nizek regal ravnih linij, postavljen ob steno, bo deloval v vsakem prostoru elegantno. Spodaj naj ima odlagalno poličko za dodatne predmete, seveda pa je lahko tudi zaprt s predali ali pa z omaricami s klasičnim odpiranjem vrat. Element naj bo barvno in glede materiala skladen z ostalim pohištvom v prostoru.

V odprtem prostoru, kjer je dnevna soba povezana z ostalimi bivalnimi prostori, je zanimiva rešitev samostoječe stojalo za TV. V tem primeru je treba predhodno urediti vso potrebno napeljavo pod talnimi oblogami in tako zagotoviti učinek lebdečega elementa na sredini prostora. Zelo elegantno in zelo drugače.

TV je lahko postavljen na stensko oblogo kot del pohištvene kompozicije v dnevni sobi. V tem primeru prevladujejo omare, ki nudijo več prostora za shranjevanje in dovolj odlagalnih površin za dodatno audio in video opremo.

Za manjše prostore je premično stojalo na kolesih najboljša izbira. Če bodo poličke iz pleksi stekla, bo element še lahkotnejši. Če se boste kasneje odločili za večji plazma TV-predvajalnik in ga pritrdili na steno, boste obstoječe stojalo lahko uporabili za drug namen.