Stoli in mize za vrt

Izkoristite proste trenutke za počivanje na svežem zraku. Če še niste izbrali stolov in mize za vrt, vam prikazujemo nekaj predlogov. Morda pa boste prav na predstavljenem pohištvu preživeli kakšno uro na domačem vrtu ali vrtu lokala v družbi svojih prijateljev.

Stoli

Udoben pleten stol naj bo iz umetnega materiala, saj bo le tako ostal lep kljub različnim vremenskim vplivom. Izbirate lahko med različnimi barvami in modeli stolov.

Prednost stolov brez naslonov za roke je v tem, da jih lahko enostavno pospravimo. Stoli se nakladajo eden na drugega in za shranjevanje ne potrebujejo veliko prostora.

Še boljši pa so stoli z nasloni za roke, saj nudijo popolno udobje, po velikosti pa niso bistveno večji od klasičnega stola. Tudi ti stoli so nakladalni.

Mize

Mize so različnih dimenzij in oblik – okrogle ali kvadratne. Če se boste odločili za npr. dve manjši kvadratni mizi, ju boste lažje prestavljali in sestavljali poljubno postavitev. Postavitev boste enostavno prilagodili potrebam ter senčni ali sončni strani – odvisno od želja.

Podnožje mizice je primerno velikosti mizne ploskve in iz materiala, ki ni občutljiv na vlago. Barve miznih ploskev so poljubne in sledijo izbranim stolom in ostali okolici. Materiali iz laminata so odporni in enostavni za vzdrževanje.

Predstavljeni artikli bodo prav gotovo blesteli na vaši terasi ali vrtu! Prav tako na vrtu vašega priljubljenega lokala!