Stoli

Toliko različnih oblik, raznolikih materialov in uporabnih vrednosti je v njih. Tako nepogrešljiv element pohištva, ki skrbi za naše udobje doma, na delovnem mestu, v čakalnici, restavraciji ali kinu…

Zaradi njih se raje zadržujemo tam, kjer nam je udobno in se še bolj nestrpno presedamo tam, kjer nam je že tako neprijetno.

Lahki enostavni stoli s kovinskimi kvadratnimi nogami in lesenim sediščem ali v različni barvni paleti usnja bodo vaš prostor naredili še modernejši, pa čeprav obkrožajo staro jedilno mizo. Če hočete razbiti minimalizem vašega doma, pa se raje odločite za stole bolj zaobljenih linij.

Mogočnejši stol, po možnosti še oblazinjen si lahko privoščite za večjo mizo v jedilnici ali pa kot samostojen element v vašem dnevnem ali spalnem prostoru. Izbirate lahko med različnimi obdelavami lesa v kombinaciji s tekstilom ali usnjem.

Tekstil naj ima prevleko

Stoli oblečeni v tekstil naj imajo snemljive in pralne prevleke. Pri mehko oblazinjenih izvedbah je tekstil še prijetnejši kot usnje, za ceno usnjenega pa si boste lahko privoščili še dodatno prevleko v drugi barvi.

Pri lesenih stolih lahko izbirate med tistimi z lesenimi ali pa kovinskimi nogami, ki bodo vašemu jedilnemu prostoru še bolj poudarile eleganco. Sedišče je lahko oblečeno v tekstil ali pa kar leseno.

Stol primeren za delovni kotiček doma ali v vaši pisarni naj bo usnjen oziroma iz materialov, ki se enostavno vzdržujejo.

Zelo primeren je stol, ki je iz posebne umetne mase, ker je mehka in je stol zato udoben. Dobavljiv je v različnih barvah.

Še vedno aktualni so tudi plastični stoli nenavadnih oblik. Materiali so gladki in dajejo efekt svetlečega laka. Stol je zaradi svoje oblike uporaben tudi kot lep dodatek za vsak prostor.

Barski stoli nenavadnih oblik in barv bodo povezali in popestrili delo v vaši kuhinji s prijetnim druženjem.