Taburet

Taburet je:

  • oblazinjen počivalnik za noge,
  • praktično sedišče brez naslonjala,
  • pomožna odlagalna mizica,
  • nadomestek nočne omarice,
  • pripomoček, s katerim lažje dosežemo višje police omar,
  • premakljiv večnamenski element v prostoru.

Taburet je element, ki ga lahko uporabimo v vsakem bivalnem prostoru.

Najpogostejša postavitev tega elementa je v dnevni sobi, redkeje pa ga srečamo v spalnici, kjer nadomešča nočno omarico, v kopalnici, kjer služi kot stolček za odlaganje oblačil, v predsobi kot sedež, na katerega se usedemo pri obuvanju čevljev, ali pa v kuhinji kot pripomoček, kadar ne dosežemo zgornje police v visoki shrambni omari.

Tabureti v vodoodporni pvc-izvedbi so lep dodatek in okras terasi ali balkonu.

V temni noči prikažejo največji čar tisti tabureti, v katerih so vgrajene LED-svetilke različnih barv.

Taburet se je kot nepogrešljiv element izkazal tudi v otroški sobi, kjer služi kot mizica ali nadomestni stolček za starše pri skupnem učenju. Če izberete taburet s pokrovom, boste vanj pospravili veliko igrač.

Praktična izvedba tabureta, ki se enostavno raztegne v ležišče, bo rešila zagato takrat, ko bodo pri vas prespali prijatelji. Sestavljen taburet je lep okrasni element v prostoru, zvečer pa se bodo zleknili nanj in prijetno zaspali.

Ponudba je raznolika

Tabureti so dobavljivi v različnih oblikah, npr. kvadratni, okrogli, elipsasti in druge nepravilne oblike. Takšni in drugačni se lepo podajo k različni opremi vašega stanovanja in lepo dopolnijo vsak ambient.

Na voljo je tudi veliko različnih materialov, in sicer od blaga, usnja, eko usnja itd.

Mogočen oblazinjen taburet z dekorativnimi gumbi bo dal prostoru pridih klasike in obudil spomine iz otroštva, ko smo preživljali počitnice pri stari mami.

Taburetom so včasih dodani še okrasni pladnji, na katerih lahko postrežete prijeten večerni prigrizek ali osvežilen koktajl. Dobavljivi so v različnih merah in številnih barvah. Če postavite te različne elemente skupaj v svojo dnevno sobo, vam zagotavljamo, da bodo najtišji bobni daleč naokoli.

Sami ali z našo pomočjo boste našli pravo obliko, pravi material in pravo barvo tabureta, ki bo najprimernejši za vaš ambient. Vabljeni!