Tapete

Če ste se lotili prenove stanovanja in beljenja sten, vam bo morda ravno barvita tapeta prinesla največjo spremembo v vaš dom. Enostavno izberite svoj vzorec tapete in vaš bivalni prostor bo z njo zažarel popolnoma drugače.

Lahko izbirate med enobarvnimi tapetami v živih ali bolj umirjenih barvah. Tapete bodo s svojim reliefnim vzorcem veliko bolj posebne kot zgolj obarvana stena. Izognili pa se boste tudi usklajevanju s sobopleskarjem pri izbiri barv.

Če je vaš prostor opremljen bolj elegantno in v bolj umirjenih, morda temnejših tonih, bodo tapete v usklajenih barvah in s poudarjenim motivom lepo zaključile celostno podobo.

Ne pretiravajte!

Pazite samo, da ne zapolnite preveč prostora s tapetami. Pazljivo izberite steno, kjer se bodo nahajale. Z izbranim večjim motivom lahko lepo zapolnite kotiček zraven počivalnika. Dodatne slike na stenah bodo popolnoma odveč.

Tapete lahko nalepite na osrednji del bivalnega prostora. Na primer na pokončen nosilni steber ali previsoko in hladno steno ob stopnišču. Z barvitim poudarkom elementa, ki je deloval prej celo moteče, boste dosegli popolnoma nasproten učinek – postal bo zanimiv!

Še nekaj za tiste, ki si upajo več! Cvetlični motiv na tapetah bo v bivalni prostor prinesel živahnost tudi ob najbolj turobnih deževnih dneh.